Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy szedjem ki az atomic...

Hogy szedjem ki az atomic turquoise manic panic hajszínezőt a hajamból?

Figyelt kérdés
már több mint 2 hónapja festettem be, szóval már ki kellett volna jönnie, hamvasító samponnal mosom, de még így is a töve tök türkiz, csak a vége kezd szőkésedni. azt olvastam neten ráadásul, hogy az összes közül ezt a legnehezebb kiszedni. láttam hogy vannak ilyen hajfesték eltávolítók, redditen olvastam, hogy a szódabikarbóna jó rá, de azt nem tudom, hogy hogy kell rárakni. mi az ami hatásos? segítsetek légyszi! egyébként ilyen színe van most: [link]
2014. máj. 22. 22:29
 1/3 anonim ***** válasza:

c-vitaminos pakolás kiszedi. 2000 mg c-vitamin + sampon, egy órára kend a hajadra. Akár többször is ismételhető ha elsőre nem teljesen szedi ki.

A hamvasító sampon nem értem miért segítene, abban lila vagy kék színezék van...

2014. máj. 23. 17:13
 2/3 A kérdező kommentje:

igazából korpásodás elleni sampon, amiről azt mondta a fodrászom, hogy egyenértékű a hamvasító samponnal, vagyishogy világosítja a hajszínt, igazából fogalmam sincs, ezt csak a fodrász mondta, lehet tényleg hülyeség :D

a c-vitaminos pakolást kipróbálom, köszönöm!

a hajfesték eltávolító nem működne? olvastam, hogy a Colour B4-ről, hogy az nagyon jó, de azt is olvastam, hogy az leszőkített hajra nem jó, nekem meg ugye le lett szőkítve és aztán lett türkizre festve. igaz hogy nem jó szőkített hajra vagy érdemes kipróbálni?

2014. máj. 23. 23:18
 3/3 anonim válasza:
van vmi cucc, amit drogériákban lehet kapni vagy fodrászkellékesnél, amit ha rápakolsz visszaállítja az eredeti színére a hajadat, vagy legalábbis az előző festék színét, mivel türkiz előtt szőke voltál azt fogja, de utána festeni kell rá, különben semmit nem ér és vissza kékülsz
2014. máj. 30. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!