Mivel szedjem ki a hajszínezőt a hajamból?
Figyelt kérdés
ha befestem akkor kopik a mosásnál egy darabig,azt ha ilyen halvány paszteles akkor megáll a kopás és úgymarad. hogy szedjem ki?
szőkítés festés nem vált be
2014. máj. 8. 19:52
1/4 anonim válasza:
Milyen hajszínező?
Directions félék kijönnek c-vitaminos pakolással is. De oxis hajszínezők nem, azok csak szőkítéssel.
2/4 A kérdező kommentje:
crazy color érdekelne.
de most direction + crazy color+ balzsam kutyulék van rajt.
2014. máj. 10. 14:58
3/4 anonim válasza:
hú ez engem is érdekelne, hasonlóan jártam, egyszerűen megállt a kopás nekem is egy darabon a manic panic atomic turquiose hajszínezővel, és most ilyen rettenetes beazonosíthatatlan sárgás világoszöld az egész hajam, és szerintem sose fog kijönni :(
én olvastam vmi colour b4 hajfesték eltávolítóról, talán az segítene neked is.
4/4 anonim válasza:
amúgy senkinek nem ajánlom ezt a hajszínezősdit, nagyon divatba jött most, és én is szeretnék lila, türkiz, kék, zöld, mindenféle hajat, de sose úgy sül el, ahogy szeretném, és ha szép lesz, akkor is csak az első festésnél szép, utána nagyon csúnya, és rettenetesen roncsolja a hajat. még a manic panic hajszínező is, amiről azt hittem, hogy gyönyörű lesz 1 hónap után is, amilyen drága és híres, erre meg ez is csúnya lett és még ki se akar jönni a hajamból...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!