Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen naptejet érdemes...

Milyen naptejet érdemes /szabad venni?

Figyelt kérdés
Végre valaki mondja meg!Annyi mindent hall az ember, ezzel is szerintem csak a fogyasztást akarják növelni, hogy évente kihoznak naptejteszteket és mindig más eredmény jön ki.Sokak szerint a középkategóriás Nivea és AmbreSolar nagyon rossz, az olcsóbb dm és rossmann sajátmárkások jók és a drága vichy, la roche, bioderma a legjobb.Más vélemények szerint a DM-es jobb sok patikában kapható négyszer, ötször annyiba kerülő társánál.Mi a helyzet a kevésbé ismert márkákkal pl Sun Save?Fehér bőrűeknek elég a 30 faktor?
2014. máj. 21. 14:15
 1/1 anonim ***** válasza:
kremmania.hu oldalon elég valós képet lehet kapni ezekről. Én az alapján szoktam választani és eddig mindig nagyon jól tettem. Nekem fontos hogy olcsó legyen és jó, ne égjen le a fehér bőröm, ne is barnuljak. Ehhez 50 faktorosat szoktam választani, drogériás márkák közül. Nem volt gondom velük sosem.
2014. máj. 21. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!