Valaki adna tanácsot, hogy milyen frizura állna jól nekem? (ha lehet akkor valaki aki fodrász, ért hozzá vagy mindkettő :D )
nem szeretnek nagyon rovidet
eleg kicsi a homlokom
nagyon sok es vastag szalu hajam van
kepfeltoltes.hu/view/140513/P1090798_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
kepfeltoltes.hu/view/140513/P1100739_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
(nem kifejezetten ezert lettek fozozva, de csak ezek vannak fent kepfeltoltesen :/ )
Drága szívem, ha saját bevallás szerint kicsi a homlokod, akkor talán ne rövidítsd még tovább egy frufruval. Szép arcod van, de a felét kitakarod. (Szerintem nem kicsi, átlagos, de azért ne rövidítsük.)
Én azt tanácsolnám ne középen válaszd el, és mivel a füleid kicsit kiállnak, azt tanácsolnám, tegyél oda egy kis volument. (mondjuk tupír)
Ez festett szín vagy az eredeti? Ha esetleg festenéd, gondolkozz el a rézvörös színen, az adna egy különleges, de mégis természetes jelleget. Ráadásul mivel nem nagyon üt el az eredeti színedtől, ha kicsit lenő, még nem lesz feltűnő.
nem allnak el a fuleim csak a kepen moge turtem a sok hajam :D
ez az eredeti szine
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!