Ti milyen hajat vágatnátok? Más ötletek?
Figyelt kérdés
Ovális az arcformám és jelenleg a hajam a csipőmig ér. Fodrászhoz szeretnék menni és nem tudom eldönteni hogy levágassam rövidre vagy ne!? Kicsit sajnálnám mert már rég akartam ilyen hosszú hajat de szeretnék vlami változást is.
Ezekre gondoltam:
1. [link]
2. [link]
3. [link]
Ezenkivűl ha úgy döntenék hogy hosszú marad akkor megfestetném egy kicsit. Jó ötlet?
1. [link]
2014. máj. 19. 17:22
1/4 anonim válasza:
1. rém unalmas
2. nem túl szép
3. ez jó választás lehet ovális fejformához, jobb is mint a hosszú
ombre hajfestés: bármit, csak azt ne
2/4 anonim válasza:
nem tudok egyet érteni az 1-el :) sztem szépek a hajak amiket linkeltél, különösen az utolsó tetszik nagyon. kellően extravagáns de mégse túl kirívó.
3/4 anonim válasza:
1.: szerintem frufru nélkül jobb lenne.
2.: úgyszintén, de a formája semmi extra
3.:szerintem jól néz ki:)
Az ombre szerintem szép, de én a helyedben nagyon félnék, hogy elrontják a mesterfodrászok meg sokat kérnek érte.
4/4 anonim válasza:
ha ombrét választasz akkor White Hairbe menj, igaz drága de ott tutira nem rontják el. főleg ha színeset akarsz. a barátnőim akik ombre hajat csináltattak szerint csak oda szabad menni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!