Lányok, ilyen hajat vágatnátok?
#Uejje
2014. márc. 13. 23:03
2/12 anonim válasza:
Nekem személy szerint nem tetszik, legalábbis magamon biztos nem tudnám elképzelni, de az egyik évfolyamtársamnak ilyen van és kifejezetten jól áll neki. Ha szeretnéd akkor csináltasd meg, ha neked tetszik akkor mi az akadálya? A te hajad, a te fejed, a te véleményed messze a legfontosabb, mindenki másé elhanyagolható :)
4/12 anonim válasza:
Biztos nem, nekem nem tetszik.
De a Te hajad, nem nekem kell, hogy tetsszen.
5/12 anonim válasza:
Haha, mostanáig terveztem hogy ilyesmire vágatom, de így a képet elnézve meggondoltam magam.
6/12 anonim válasza:
Én semmiképp, szerintem borzalmas.
7/12 anonim válasza:
Nem. Volt már hasonló hajam, úgy 13 éves koromban (kevésbé felnyírva) és már akkor is hülye ötlet volt, nem állt jól.
9/12 anonim válasza:
nem, mivel én növesztem a hajam
10/12 anonim válasza:
Biztos nem vágatnám le a hosszú hajamat ilyenre, nem is tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!