Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lanyok, ki milyen intim...

Lanyok, ki milyen intim szortelenitest hasznal?

Figyelt kérdés
Teljesen csupasz puncit szeretnek majd,egyenlore meg nem elek nemi eletet, nem latja senki. De nemsokara szeretnek es meg nemtudom hogy szortelenitsem. A borotva szar mert csak erositi, a gyanta az biztos kibirhatatlanul faj, az epilatorrol ne is beszeljunk.. Szortelenito kremet nem lehet. A lezer es a valamilyen villanasos feny vagy mi az meg draga is meg faj is.. Es ti magatoknak csinaljatok vagy valaki mas?:)
2014. márc. 8. 04:09
 1/7 anonim válasza:
Borotva egyáltalán nem erősíti, ez az állítás már megdőlt.
2014. márc. 8. 05:58
 2/7 anonim ***** válasza:
A gyanta nem kibírhatatlan. Ha előtte nem borotváltad, akkor max az első kettő fáj kb 3 percig. Azután már csak max kellemetlen.
2014. márc. 8. 08:09
 3/7 anonim ***** válasza:
A borotva nem erősíti egyáltalán, de ezt már sok helyen leírták hogy csak tévhit. Én 10+ éve borotválom. Semmi gond vele, fájdalommentes és egyszerű megoldás.
2014. márc. 8. 10:47
 4/7 A kérdező kommentje:
Jo en mar borotvaltam egyszer.. Es nemjo, lehet azert mert csak ilyen szar eldobhatos volt, de nem lett szurt meg en csak a szemeremdombomrol borotvaltam le a nagyajkakrol nemtudom hogy tudnam ugy hogy ne vagjak bele ugyhogy mindegy.
2014. márc. 9. 00:00
 5/7 A kérdező kommentje:
Aki a gyantazosat irta,te magadnak csinaltad vagy elmentel kozmetikaba?
2014. márc. 9. 00:01
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem annyira erős a szőrzeten,hogy nincs értelme csupaszra leszedni.Ha borotválom,pár óra és már szúr,amúgy is a szőr helyén tiszta fekete pont,mert sűrű és erős. A gyantázás nekem kibírhatatlan volt.Én lenyírom rövidre,ami kilóg azt meg leborotválom.
2014. márc. 9. 07:27
 7/7 A kérdező kommentje:
Hat ezaz hogy nekem is suru es eros. Egy szortuszobol kino akar 2-3 szorszal is
2014. márc. 13. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!