Lanyok, ki milyen intim szortelenitest hasznal?
Figyelt kérdés
Teljesen csupasz puncit szeretnek majd,egyenlore meg nem elek nemi eletet, nem latja senki. De nemsokara szeretnek es meg nemtudom hogy szortelenitsem. A borotva szar mert csak erositi, a gyanta az biztos kibirhatatlanul faj, az epilatorrol ne is beszeljunk.. Szortelenito kremet nem lehet. A lezer es a valamilyen villanasos feny vagy mi az meg draga is meg faj is.. Es ti magatoknak csinaljatok vagy valaki mas?:)2014. márc. 8. 04:09
1/7 anonim válasza:
Borotva egyáltalán nem erősíti, ez az állítás már megdőlt.
2/7 anonim válasza:
A gyanta nem kibírhatatlan. Ha előtte nem borotváltad, akkor max az első kettő fáj kb 3 percig. Azután már csak max kellemetlen.
3/7 anonim válasza:
A borotva nem erősíti egyáltalán, de ezt már sok helyen leírták hogy csak tévhit. Én 10+ éve borotválom. Semmi gond vele, fájdalommentes és egyszerű megoldás.
4/7 A kérdező kommentje:
Jo en mar borotvaltam egyszer.. Es nemjo, lehet azert mert csak ilyen szar eldobhatos volt, de nem lett szurt meg en csak a szemeremdombomrol borotvaltam le a nagyajkakrol nemtudom hogy tudnam ugy hogy ne vagjak bele ugyhogy mindegy.
2014. márc. 9. 00:00
5/7 A kérdező kommentje:
Aki a gyantazosat irta,te magadnak csinaltad vagy elmentel kozmetikaba?
2014. márc. 9. 00:01
6/7 anonim válasza:
Nekem annyira erős a szőrzeten,hogy nincs értelme csupaszra leszedni.Ha borotválom,pár óra és már szúr,amúgy is a szőr helyén tiszta fekete pont,mert sűrű és erős. A gyantázás nekem kibírhatatlan volt.Én lenyírom rövidre,ami kilóg azt meg leborotválom.
7/7 A kérdező kommentje:
Hat ezaz hogy nekem is suru es eros. Egy szortuszobol kino akar 2-3 szorszal is
2014. márc. 13. 17:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!