S. O. S. Mitől nő gyorsan vissza a hajam? Nagyon rövid lett!
világéletemben lassan nőtt a hajam, pedig szedek omega3mat, egészségesen táplálkozok, zöldség ,gyümölcs, naponta 3 liter vizet megiszok...nem terhelem felesleges vegyszerekkel, hajformázkkal, nem szoktam vasalni se...
Mit tegyek, hogy nőjön rendesen?
(eddig ,ha meg is nőtt, az évekbe telt, de még akkor sem tudott elég hosszúra nőni soha, mert mindig száraz volt/töredezett -fogalmam sincs mitől- és kénytelen voltam vágatni belőle..:(
Tudom, hogy nem lehetetlen a hosszú haj, mert húgomnak 1-2 hónap alatt rengeteget szokott nőni a haja, bár fogalmam sincs hogy csinálja, kevésbé ügyel az egészségére mint én.
Valaki tudja a "titkot"?
Nem tetszik a mostani hajam, nagyon rosszul áll...
Köszönöm.
18/L
Szia, rengeteg megoldás van, ami nekem a leggyorsabban megnövesztette (pár hét alatt 5 centi) az a ricinus olaj. Patikákban be lehet szerezni, keress rá a neten hogy mivel kell összekeverni.
Nekem nagyon bejött
Egyertelmuen ricinus olaj:) .
(en mondtam a ricinus olajat)
hajhossztol fugg mennyit hasznalsz, nekem mell felettig er a haj es 0,5 dl ricinusolajat osszekeverek 1 tojassargajaval:)
aztan felviszem az egesz hajamra, es ha tudod tartsd rajta orakig:)
egyebkent mimden hajmosas elott hasznalom.
remelem neked is bejon:3
köszi:) a hasznos válaszokat értékeltem:)
akinek van még tippe esetleg ,írja meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!