Ha 15 évesen nem nő szakállam akkor már nem is fog?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok (lassan 16) és szinte semmi arcszőrzetem nincs :s Viszont nagyon szeretnék szakállat, kíváncsi vagyok hogy állna, de az Istennek se akar nőni :(2014. máj. 15. 19:20
1/11 anonim válasza:
Ha Conchita a példaképed, akkor el kell hogy keserítselek, mert ő igazából férfi. Neked lányként sosem lesz olyan szakállad, mint neki!
2/11 anonim válasza:
Amint elkezdesz férfiasodni nő majd szakállad is.
3/11 anonim válasza:
Az én 18 éves, fiú osztálytársaim adják-veszik egymás között a ricinusolajat, mert ugyanilyen problémával küzdenek. :)
18/l
4/11 anonim válasza:
Nekem 17-18 éves koromban kezdett el nőni, szóval szerintem nem kizárt.:)
Egy jó tanács: ahol szakállat szeretnél, ott kezdj el borotválkozni 2-3 hetente, ott ahol szeretnéd hogy előbújjon. Valamiért ez serkenti a növekedését.
Egy 20 éves szakállas/bajszos/F:)
5/11 anonim válasza:
Utolsó: ez egy nagy marhaság, a borotválkozás nem serkenti vagy erősíti a szőrnövést, ahogy a hajvágás nem gyorsítja a haj növekedését. A szőrszálak bent, a bőröd alatt táplálkoznak, onnan nőnek. Belülről lehet próbálkozni(táplálkozás, tabletták), de a borotválkozástól nem fog erősödni semmit.
6/11 A kérdező kommentje:
17 múltam, még mindig semmi.. :D Kezdem feladni :(
2015. nov. 19. 23:05
7/11 anonim válasza:
Van fejlemény azóta? Én most küzdök ugyanilyen problémával csak én 20 éves vagyok
8/11 A kérdező kommentje:
Hát így hat évvel később, ha valakit még érdekel, jelentem szakállas lettem :D
2020. febr. 26. 14:33
10/11 anonim válasza:
Na, 6 év alatt csak sikerült. Szerintem jöjjünk ide minden évben és vitassuk meg, hogy kinek mekkora a szakálla, ha van egyáltalán, vagy ha nincs, akkor hogy éli meg ezt a traumát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!