16 évesen van szakállam és szégyellem. Borotválkozás?
Életed nagy részét úgyis azzal fokod tölteni. Hogy most vagy fél év múlva kezded el, mellékes, addig viszont gusztustalanul néznek ki a kinövő pelyhes szálak. Én arcszőrzet tekintetében nem vagyok kényes, egyvalamit találok iszonyúan undorítónak, azt a bizonyos első szőrt, ami ilyen puha és vékony.
A szülőknek meg egyszerűen mondd meg: Anya/Apa, szeretnék borotválkozni, kaphatnék egy borotvát?
Esetleg engedélyt sem kell kérned, elvégre 16 vagy, elmész, veszel egy borotvát, és esetleg kéred az első alkalommal Apád segítségét, hogy ne vagdald össze magad vele.
A borotválkozástól nem erősödik a szőr, csak mivel a levágott rész (ami a vége) kezd kinőni, ezért tűnik vastagabbnak a szőrszál. A többi meg amúgy is kinőne!
Szülőktől nem kell engedély, de jó, ha szólsz, hátha tudnak tanácsot adni, hogyan ne kaszabold szét magad (az eldobhatós, biztonsági pengés cuccokkal is lehet csúnya sebeket alkotni).
kb 13 évesen volt egy kis bajuszom, nagyon idegesített, ezért mondtam a faternak hogy mutassa meg hogy kell használni a villanyborotvát
megmutatta, plusz oda is adta az egyiket
Az első válaszadóval értek egyet.Egy fiu nézzen ki a korához képest normálisan . Látszódjon az ápoltság rajta.
Nekem nagy visssztaszitóak azok a fiúk ,akik a lustaság
vagy anagy fiúnak látszóság miatt nem borotválkoznak .Én is 16 voltam,és szőke,gyakorlatilag alig látszódott,de ott
volt attól még .Ajándékba kérjél a szüleidtől borotválkozási eszközöket,arc szeszt is , :-))
Az exem 18é mikor besorozták s muszáj volt. Ez később sok előnnyel járt, mivel nem kellett sokszor borotválkozni, kicsit igaz néhol nem is volt szőr, ha hagyta megnőni.
A Páromnál♥ is ez van, Ő is 17-18é, s neki sem kell gyakran borotválkoznia.
Bár, ahogy Te érzed végül is Te hordod, s ha zavar borotváld. S ha jól tudom nem kértek engedélyt. Mér kellett volna?? Ez egy természetes dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!