Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Huszonéves koruk végén járók,...

Huszonéves koruk végén járók, ti is érzitek az öregedést? (26 L)

Figyelt kérdés

Ma reggel kisminkelve, felöltözve szépen, kivasalt hajjal álltam a tükör előtt, és arra gondoltam, megöregedtem. Vékony vagyok, szőkére van festve a hajam, használok hidratálót és ránctalanítót. Mégis!

Szóval a kérdésem az, hogy ti érzitek, hogy kb. 25 éves korotok óta már csak lefelé van a lejtőn haladás? És ha igen, hogyan viselitek el? Mintha annyira sok tini lenne az utcákon mostanában.:/ Nem tudtam, hogy ilyen nehéz lesz, nagyon félek, mi vár még a következő 20 évben rám minden reggel...

Ti hogy élitek meg az öregedést?

2014. máj. 15. 09:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
81%

Én nemrég töltöttem be a 28-at. Kábé 17 éves korom óta nem változtam semmit, max az arcom lett egy kicsit keskenyebb azóta, kicsit felnőttesebb, azelőtt nagyon gyerekfejem volt. De épp tegnap kérték el a személyimet sör vásárláskor a boltban :D

Nem sminkelem magam, soha nem is sminkeltem. Az arcom, a bőröm ugyanolyan mint régen, semmi változást nem látok, még mikroszkóppal se tudnék ráncot felfedezni magamon.

Nem használok semmilyen extrás kencét (hidratálók, nappali meg esti, szemkörnyékápoló meg tudja a fene mik vannak még). Reggelente hideg vízzel megmosom az arcom többször, ez kb minden, este egy kis nivea krém ha nagyon száraz lenne fürdés után.

Szoliban soha az életben nem voltam, nem is leszek, imádom a fehér bőröm. Ellenben nagyon gyakran szaunázok. A mozgás mindig az életem része volt, imádok kirándulni és kimozdulni a természetbe.

Soha az életben nem diétáztam, nem is kell; imádom a sört, a bort, naponta iszom egy pohárkával.

Cigizni szintén soha az életben.

20 éves a pasim :)

Ilyenkor gondolok arra mindig a tükörbe nézve, hogy nagyon megérte :)

2014. máj. 16. 12:09
 12/19 A kérdező kommentje:

Az utolsó választ nem is értem. Neki ugyanis elmondása szerint nincs öregedés, és nem tudja sehogy megélni. De sajnos ez inkább a jó géneknek köszönhető, nem annak, hogy sosem sminkel az ember. Mondjuk a "20 éves" és a "pasim" mondaton megborultam, olyan vicces ez az ellentmondás egy mondatban:D

A többieknek köszönöm szépen a hozzászólást, sokat segített nekem, hogy megértsem a dolgokat.:)

2014. máj. 16. 15:50
 13/19 anonim ***** válasza:
87%

Félreérted, én a kérdésre válaszoltam :) "Huszonéves koruk végén járók, ti is érzitek az öregedést?" Nem, én nem érzem; te meg akkor így jártál, ennyi, és ez évről évre csak rosszabb lesz :)

Nyugi, veled nem járna senki 20 éves, én majd csak megbirkózom vele ;)

Ha meg csak megerősítést akartál másoktól, hogy "ugye nektek is olyan sz*r mint nekem??", akkor máshogy kellett volna feltenni a kérdést :)

2014. máj. 19. 09:56
 14/19 A kérdező kommentje:
Hát velem tuti nem járna egy 20 éves kölyök, mert szerencsére nem velük szoktam megismerkedni a helyi talponállóban.
2014. máj. 19. 10:11
 15/19 Shai-Hulud ***** válasza:

Ne aggódj, 26 évesen is pont olyan szép vagy, mint 20 évesen.

Csak egyre tovább tart reggelenként, míg ezt az állapotot eléred.

És az évek előrehaladtával a restaurálási idő csak növekszik.

"...és arra gondoltam, megöregedtem."

Hát ha arra gondolsz, akkor biztosan úgy is van. :-)

Én annyira de annyira sajnállak!

2014. máj. 19. 10:13
 16/19 anonim ***** válasza:
48%

Hiába gúnyolódsz, még mindig én érzem magam jól a bőrömben, te meg öregszel, és rettegsz mi vár rád az elkövetkezendő 20 évben :P (Pedig nem kéne, mert valóban nem látszódhat még rajtad semmi, max bemagyarázod magadnak)

Én nem a helyi talponállókba, hanem death/thrash/power metal koncertekre járok. Paff. És legalább nem 40 feletti 2gyerekes apákkal ismerkedem. Azért megvan az előnye egy fiatalnak is, ha érted mire gondolok :P

2014. máj. 19. 16:46
 17/19 anonim ***** válasza:
22%
Hát nem tudom, de azért akinek 26 évesen már ránctalanítóra van szüksége, az okkal retteg :D Lehet, hogy sokat napoztál/szoliztál, cigizel? Vagy nem értem, miért látszol öregnek… Mert ennyi idősen azért még nem foglalkoztatják ilyen gondolatok az embert normál esetben.
2014. máj. 21. 19:08
 18/19 A kérdező kommentje:
Hidratálóval kenem az arcomat, nincs szükségem ránctalanítóra, csak szememre szoktam használni. Nem cigizem,nem szolizom, napozni is csak szökő évente. Szerintem inkább a diplomák, éjszakázás, tanulás.
2014. máj. 22. 16:25
 19/19 reptoid tudós 2 válasza:
Számomra az út még csak most indult felfelé igazán! 27/F
2014. júl. 8. 00:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!