Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Húszévesen szemránckrém?

Húszévesen szemránckrém?

Figyelt kérdés
Nemrég lettem húszéves, és a szemem alatt kissé táskás/ráncos, ezen minden bizonnyal az sem lendített, hogy sokszor nem tudom magam kialudni. Egészségesnek szerintem egészségesen táplálkozom, már csak a mozgást kellene beiktatnom rendszeresen (csak héba-hóba jut eszembe). Észrevettem, hogy a mimikai ráncaim (homlok, száj körül) már látszanak alapállapotban is, de ami jobban aggaszt, az a szemem alatti rész. Valahol azt olvastam, ilyen idősen nem éri meg még elkezdeni a súlyos, ránctalanító krémek használatát, inkább csak "megelőzésnek ápolót", ami az arcomra talán még jó lenne, de a szememnél már hol előzzem meg. :) Szerintetek egy hidratáló krém+szemránckrém jó párosítás lenne, vagy a szemem alá is inkább ápolót használjak? Feltételezem, a rendszeres, pihentető alvás is jót tenne, de az már önmagában nem lenne elég. Mit gondoltok?

2012. dec. 19. 12:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Alvás+alvás+alvás.

A szemránckrémek egy része semmit nem használ, a többi reklámpszichológia, a mimikai ráncoktól pedig ne félj.Ezek az életed történéseit jelzik.

2012. dec. 19. 12:48
 2/11 anonim ***** válasza:
0%

Nehogy ránctalanítót tegyél már rá!

Rossz esetben elb@szod a bőröd. Jó esetben csak úgy földagad, mint akit megvertek.

Oriflame-ben, Avon-van lehet sminkelés okozta, igénybevett bőrre való szemkörnyék ápolót kapni. Ha már minden áron kezelni akarod. Az megelőző hatású is.

Zsíros alapú hidratáló krém is jó rá. Az emberek azért ráncosodnak egy bizonyos kor után, mert a bőrük.már nem tud annyi vizet elraktározni mint fiatalon.

Fogadd el magad inkább.

A ránctalanítóval ráérsz 40 éves korod után.

2012. dec. 19. 12:51
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
én ugyan 29 vagyok, de 1 éve használom már az Alverde golgota virágos szemránckrémét. Ez natúr kozmetikum, tehát semmi olyan káros anyag nincs benne. Ára baráti, 1199.ft
2012. dec. 19. 12:53
 4/11 A kérdező kommentje:

Avon/Oriflame-termékek nem a megfelelő összetételükről híresek, ezért azt lehet, passzolom. A bőrön át rengeteg anyag felszívódik, így parfümös-tartósítószeres cuccokat nem szívesen kennék rá.

Hogyha fogadjam el magam, és úgysem lehet mit tenni (ebben nem vagyok biztos), mert a bőr csak simán nem képes annyi vizet tárolni, amennyit, akkor negyvenéves kor után már miért lehet ellene tenni, míg húszévesen nem? Nem igazán látom benne a logikát.

2012. dec. 19. 12:55
 5/11 A kérdező kommentje:

"és úgysem lehet mit tenni (ebben nem vagyok biztos)"

Ne haragudj, ezt benéztem (kicsit fáradt vagyok), a többi még áll.

2012. dec. 19. 13:00
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Olvasd el ezt a három cikket! Megéri!

[link]

[link]

[link]

2012. dec. 19. 13:46
 7/11 anonim ***** válasza:
Én szemkrémet javaslok,nem ránckrémet.A kettő nem ugyanaz.
2012. dec. 19. 14:37
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. :)
2012. dec. 19. 14:43
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Én kozmetikus vagyok. Szemránckrémet 21 éves kor fölött nyugodtan el lehet kezdeni használni, de szigorúan olyat ami fiatal bőrre való a megelőzésre. olyat nem szabad ami már meglévő ráncokra és közép korúaknak, időseknek van kitalálva. 21 éves kor után már átbillen a mérleg nyelve és több a lebontó folyamat a bőrben mint az építő. Természetesen még csak éppen hogy de így van már sajnos. Ez a ráncosodás nagyon hajlam kérdése is de sokat számítanak a külső tényezők is, a mimikai ráncok ellen nem lehet túl sokat tenni azok mr jóval elöbb is vannk PL homlokon akár már 14-15 éves korban. Ez genetikuai dolog. Lehetőleg ne a drogériás termékeket használd hanem olyat amit kozemtikus ajánl. Az Ilcsi termékek nagyon hatásosak és árban ott vannak mint a drogériás márkás termékek. Viszont a kozmetikustól szakszerű tanácsot tudasz kapni és tuti olyan krmét ad ami pont a Te bőrödre jó. Ha nem tudsz ebszerző helyet tudok ajánlani lakhelyedhez közeli szalont ahol árulnak Ilcsi termékeket.

2012. dec. 19. 18:03
 10/11 anonim ***** válasza:
A ferzydermnek van egy jó szembalzsamja, ami megelőzésre és hidratálásra van inkább. Azt ismered?
2012. dec. 20. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!