Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Húszévesen szemránckrém?

Húszévesen szemránckrém?

Figyelt kérdés
Nemrég lettem húszéves, és a szemem alatt kissé táskás/ráncos, ezen minden bizonnyal az sem lendített, hogy sokszor nem tudom magam kialudni. Egészségesnek szerintem egészségesen táplálkozom, már csak a mozgást kellene beiktatnom rendszeresen (csak héba-hóba jut eszembe). Észrevettem, hogy a mimikai ráncaim (homlok, száj körül) már látszanak alapállapotban is, de ami jobban aggaszt, az a szemem alatti rész. Valahol azt olvastam, ilyen idősen nem éri meg még elkezdeni a súlyos, ránctalanító krémek használatát, inkább csak "megelőzésnek ápolót", ami az arcomra talán még jó lenne, de a szememnél már hol előzzem meg. :) Szerintetek egy hidratáló krém+szemránckrém jó párosítás lenne, vagy a szemem alá is inkább ápolót használjak? Feltételezem, a rendszeres, pihentető alvás is jót tenne, de az már önmagában nem lenne elég. Mit gondoltok?

2012. dec. 19. 12:42
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm az Ilcsi-tippet, ha lesz rá pénzem/időm, akkor felkeresek egy kozmetikát (a honlapjukon megtaláltam a helyszíneket).

Kedves utolsó: Nem ismertem eddig ezt a márkát, köszönöm a tippet. :)

2012. dec. 20. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!