Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Pattanas utani foltokat mivel...

Pattanas utani foltokat mivel tudom eltuntetni?

Figyelt kérdés
Valami krem, vagy hazilag osszekevert valami? Ami segit eltuntetni a pattanas utan maradt foltokat

2014. máj. 14. 19:18
 1/2 anonim válasza:

Talán a bőrradír segít ezen, házilag is elkészíthető.

Én arcmosás után, amikor még vizes az arcom átdörzsölöm sóval aztán leöblítem, ez radíroz is és fertőtlenít, segít kitisztítani a bőröm, sima és szép lesz tőle, egy héten pár alkalommal szoktam.

Ami segíthet az a napozás :) -mértékkel- attól nagyon egészséges lesz és eltünteti a hibákat, a pattanásokat.. de nem úgy, hogy hozzábarnulsz a foltokhoz és azért segít :D. Cink, kalcium, réz, vas ezek mind jótékonyan segítik a bőr szépségét és egészségét.

Kifejezetten foltok ellen a citrom, paradicsom, szódabikarbóna -ez fogfehérítésre is jó, meg a sütőpor :)-, ananász, valamint e-vitamin -szedheted is, és feloldva a bőrödre kenheted-. a citromot, szódabikarbonát próbáltam már, és tényleg bevált, ezeket keverheted is, de ne ijedj meg tőle =) és úgy is felkenheted.

Ami még megoldás, hogy felíratsz a házidokival májfoltra krémet, ez nem drága és az eltünteti ezeket a foltokat is, nem csak a májfoltot. ezt is próbáltam még tiniként, ez is bevált. De mindegyikhez kell egy kis idő, szóval nem azonnal hat. Talán a krém pár alkalom után, ja meg van egy nagyon jó krém az mindenre jó :D ebrimycin a neve, pont pattanásra adják. vény nélkül kapható, 2000ft kb, ezt is ismerem és működik!!

[link]

Sok sikert!

2014. máj. 14. 19:45
 2/2 A kérdező kommentje:
Koszi, kiprobalom oket :) Citromozni szoktam kb egy hete, talan.egy nagykn kkcsit halvanyodtak csak :/ Mennyi ido kene kb amig teljesen eltunnek? Ha vegre kisut a nap, akkor napozni is tudok makd, tavaly nyaron attol tenyleg szebb lett a borom. Elolvastam tenyleg jonak tunik ez a krem, veszek majd..remelem fog segiteni.
2014. máj. 15. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!