Pattanas utani foltokat mivel tudom eltuntetni?
Talán a bőrradír segít ezen, házilag is elkészíthető.
Én arcmosás után, amikor még vizes az arcom átdörzsölöm sóval aztán leöblítem, ez radíroz is és fertőtlenít, segít kitisztítani a bőröm, sima és szép lesz tőle, egy héten pár alkalommal szoktam.
Ami segíthet az a napozás :) -mértékkel- attól nagyon egészséges lesz és eltünteti a hibákat, a pattanásokat.. de nem úgy, hogy hozzábarnulsz a foltokhoz és azért segít :D. Cink, kalcium, réz, vas ezek mind jótékonyan segítik a bőr szépségét és egészségét.
Kifejezetten foltok ellen a citrom, paradicsom, szódabikarbóna -ez fogfehérítésre is jó, meg a sütőpor :)-, ananász, valamint e-vitamin -szedheted is, és feloldva a bőrödre kenheted-. a citromot, szódabikarbonát próbáltam már, és tényleg bevált, ezeket keverheted is, de ne ijedj meg tőle =) és úgy is felkenheted.
Ami még megoldás, hogy felíratsz a házidokival májfoltra krémet, ez nem drága és az eltünteti ezeket a foltokat is, nem csak a májfoltot. ezt is próbáltam még tiniként, ez is bevált. De mindegyikhez kell egy kis idő, szóval nem azonnal hat. Talán a krém pár alkalom után, ja meg van egy nagyon jó krém az mindenre jó :D ebrimycin a neve, pont pattanásra adják. vény nélkül kapható, 2000ft kb, ezt is ismerem és működik!!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!