Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » SOS! Az allamon megjelent egy...

SOS! Az allamon megjelent egy orias voros lukteto pattanas. Hogy tudom estig eltuntetni?

Figyelt kérdés
2010. febr. 18. 14:56
 1/4 anonim ***** válasza:
47%
sehogy . :S max korrektor, alapozó , púder ... töményen
2010. febr. 18. 15:19
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

gőzöld ki kamillateával,és utána ,ha engedi magát,DE CSAK AKKOR,akkor nyomogasd óvatosan,amíg ki nem jön ,(tiszta kézzel),és utána fertőtlenítsd le arctonikkal.

ha van valami szárítókrémed tegyél rá,nekem ilyen sos esetekben szokott segíteni(hanincs.úgytudom jo rá a fogkrém is pl)

2010. febr. 18. 17:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Tényleg csak akkor szabad kinyomni,ha kigőzölöd,vagy pedig megvárod,hogy megérjen a pattanás. Csakis fertőtlenítve előtte és utána is jó alaposan! Óvatosan,mert nehogy csúnyán megmaradjon a helye.
2010. febr. 18. 17:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem minden hónapban kijön egy hatalmas pattanás az államon..mindig ugyanazon a helyen:/.Nagyon fáj,fel van dagadva olyankor az egész állam és totál piros,fénylik.Sajnos én se tudok soha mit kezdeni vele:((.
2010. nov. 7. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!