Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Minek nevezik ezeket az...

Minek nevezik ezeket az arcomon, el lehet tüntetni?

Figyelt kérdés

kép: [link]

Mindkét oldalt ilyen az arcom kb. másfél éve. A képen éppen be van kenve, ezért csillog annyira.

Nappal Dalacin nevezetű folyékony oldattal kenem (reggel és dél körül), illetve van még egy, amit a gyógyszertárban kevertek ki (mint a kenőcsöt), valami szeszes oldat, amitől a könnyem kicsordul, az orrom csöpög, kipirul minden pattanásom és marja az arcom.

Kozmetikus javaslatára használom, aki azt mondta, hogy 2 hónapig használjam ezeket, majd mennyek vissza hozzá. 2-3 évet jósolt az eltüntetésre.

A képen látható piros foltokat minek nevezik? Olyan mintha pattanások lennének, de mégsem azok. Az állam körül sok ilyen piros folt van. Van ezek eltüntetésére egyszerű, gyors, biztonságos megoldás? Nagyon zavaró, taszító lehet mások számára? Nappal halványabb, mint a képen, ahol kenve van és vaku használva. 17/f

2014. máj. 9. 00:13
 1/8 A kérdező kommentje:
1 hónapja használom ezeket, de nem sok válozást vettem észre.
2014. máj. 9. 00:20
 2/8 anonim ***** válasza:
Hogyan táplálkozol?
2014. máj. 9. 00:24
 3/8 A kérdező kommentje:
Hétvégente reggeli, ebéd és vacsora megvan. Hétköznap 2-3 nap eszem normálisan. Alapból véve nagyon étvágytalan vagyok. Ilyen nyalámságokat gyakran eszem.
2014. máj. 9. 00:29
 4/8 anonim ***** válasza:

Barátomnak is ilyen volt az arca, egészen 23-24 éves koráig, most már egész szépen kinőtte. :)

Korábban nem használt borotvahabot, mert nem az a szőrösödő típus, így mindig csak valami tursfürdővel, vagy krémszappannal kente be az arcát és úgy borotválkozott. Amióta használ rendes borotvahabot (neki a Nivea vált be), azóta eltűntek az arcáról ezek a pöttyök.

Illetve kevesebb csokit eszik, neki a csokoládéktól mindig előjött, meg akkor is, ha keveset aludt.

2014. máj. 9. 00:50
 5/8 anonim ***** válasza:
Érzékeny bőrön szőrtüszőgyulladások.Kend be fertőtlenítővel elmúlik.
2014. máj. 9. 06:39
 6/8 A kérdező kommentje:
Én csak vizezeztem az arcomat, a borotva vitte úgyis. Ritkán szoktam fertőtleníteni. De úgy olvastam akkor ez a baj. Rászokok a habra meg a szeszre. :D Köszönöm válaszotokat!
2014. máj. 9. 15:21
 7/8 anonim ***** válasza:

Még azt lehet, hogy vesztek aloe növényt, ami már 5 évnél idősebb. És annak a levéből kinyernyi a zselét, mézzel kikeverni és azzal 20 perces arcpakolást csinálni. Tudom nagyon lányosan hangzik, de szépen helyrehozza az arcot. :) És természetes.

Az ilyen bőrgyógyászok, kozmetikusok által felírt cuccokban sose bíztam.

2014. máj. 9. 21:01
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha még megfogadsz 2 tanácsot a borotvahabozáson kívül, mondanám. Utána semmiképp sem arcszesszel kend be, hanem borotválkozás utáni géllel (Nivea, fehér), és ne szőrnövéssel ellentétesen, hanem megegyezően borotváld. Csak jótanács, de érdemes megfogadni:) Sok sikert!
2014. jún. 6. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!