Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért nem jött le egészben a...

Miért nem jött le egészben a gyanta? Mit ronthattam el?

Figyelt kérdés
Először gyantáztam életemben és az első csík sikeres volt a másodiknál viszont nem jött le a papír se a gyanta, úgy értem a fele lehúzó csík ott maradt mit rontottam el ?

2014. máj. 8. 19:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Milyen gyanta, milyen papírral? Szőr növekedéssel ellentétesen húztad le és gyorsan? Hogy maradt ott a fele? Elszakadt? Mert akkor a papír a hibás.
2014. máj. 8. 21:56
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát ketté vált mint mikor pl egy több rétegű papírzsepit szedsz ketté azzal a különbséggel h ez nem papírzsepi, és az egyik fele a gyantával együtt ott maradt a lábamon.
2014. máj. 8. 23:21
 3/5 orsolyamaroon ***** válasza:
ez nem tűnik gyantapapírnak- a kommentedre reagálva.
2014. máj. 9. 02:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Lehet a gyanta is rossz minőségű vagy nem elég meleg.A hidegnél meg előfordul.
2014. máj. 9. 06:42
 5/5 anonim ***** válasza:

A leírás alapján hideg gyantáról van szó, ha nem tévedek?

Na olyat ne használj, mert semmire nem jó.

Vegyél hintőporos gyantapatront, lehúzócsíkokat hozzá, az nem fog szétesni, és hatásos is. Na meg jóval olcsóbb.

2014. máj. 9. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!