Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kezdő vagyok. Epilátor vagy...

Kezdő vagyok. Epilátor vagy gyanta?

Figyelt kérdés
Melyik a fájdalmasabb, és melyiktől nem lesz kipattogzott a bőr?
2014. máj. 4. 10:26
 1/9 anonim ***** válasza:
A gyanta jobb, azt ajanlom.
2014. máj. 4. 10:33
 2/9 anonim ***** válasza:
Gyanta, bár én epilátort használok, az gazdaságosabb.
2014. máj. 4. 10:37
 3/9 anonim válasza:
46%
Gyanta, veet-et ajánlom..:)
2014. máj. 4. 10:38
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Gyanta! Mármint az a kevésbé fájdalmas, és attól nem pattogzik ki annyira a bőr, feltéve, ha betartod az utasításokat.

De az epilátorhoz is hozzá lehet szokni, másdoszorra, harmadszorra már alig érzed (mondjuk ez egyéntől is függ), de én pl. azért nem szeretem, mert iszonyúan lassan lehet vele haladni. A gyantázás sokkal gyorsabb.

2014. máj. 4. 10:54
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Gyantát én gyorsabbnak tarom, nagy felületen tép ugyan és fájdalmas, de az epilátor meg egyesével tépkedi, sokkal időigényesebb. Esetleg az első alkalommal el is mehetsz kozmetikushoz gyantázni. Én a sima patronos, melegíthetős gyantát ajánlom, semmilyen márkás vackot ne vegyél, pénzkidobás. Gyantával óvatosan!
2014. máj. 4. 12:15
 6/9 anonim ***** válasza:
Gyanta sokkal jobb, gyorsabb, kevésbé fáj, kevésbé teszi tönkre a bőrt. Patronos vagy cukorpaszta formában a legjobb. De nem ezek a veet, x-epil borzalmak, azok semmire nem jók.
2014. máj. 4. 12:21
 7/9 anonim ***** válasza:
A veet tényleg nem a legjobb, de nekem eddig az x-epil vált be legjobban, szerintem nincs vele semmi gond. Amiket nálunk lehet kapni, azokból messze a legjobb.
2014. máj. 4. 12:59
 8/9 anonim válasza:
Epilátor.
2014. máj. 6. 18:08
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem a Veet hideggyanta a lábamra tökéletesen megfelel, a hónaljamat pedig borotválom. Használtam epilátort is, nagyon utáltam. (Talán a hűtős az jó lehet, de nem hiszem, hogy kipróbálnám, nekem a gyanta vált be)
2014. máj. 6. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!