Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Vasalt haj, vagy természetes...

Vasalt haj, vagy természetes göndör?

Figyelt kérdés

Vállig érő, tépett, szőke hajam van, kezd kicsit bebarnulni. Ahogy növök, egyre barnább.

Göndören: Nyáron mikor hagyom hogy magától száradjon, nagyon szép csigákba göndörödik. Ilyenkor nem is szoktam nagyon fésülni, csak hajmosáskor. Viszont most, hogy nem akarom vizesen hagyni, hajszárítóval úgy nézek ki mint egy oroszlán. Szétáll, szálas, és nagyon nagy. Ha nem fésülöm szárítás előtt, akkor kicsit jobb, de akkor is nagy. Nem túl jó ilyenkor, elég kezelhetetlen.

Egyenesen: Kezelhető, szép, divatos. Így hordják a suliban a "menők". Viszont félek, hogy elkezd hullani, meg égni. Nem szeretnék 30 évesen parókát hordani. De mégis sokszor kivasalom, mert így sokkal jobb, meg csinosabb (szerintem). Nyáron hagyom loknikban, de télen...

Kérdéseim: Tetszik nektek a göndör haj? Hogyan tudnám hajszárítóval is "normálisra" csinálni? Van olyan aki nagyon régen vasalja a haját, és ugyanolyan szép, nem károsult? Szerintetek vasalgassam, vagy hagyjam ahogy van?

Bocsi ha volt már ilyen kérdés, és nem szeretnék lehurrogásokat. Köszönöm szépen.

15/L

2009. dec. 26. 22:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
csináld azt, h ritkábban moss hajat, akkor egy vasalás több napig is jó.
2010. jan. 1. 22:20
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem rólam írtál véletelen? Mert dettó semmi kivétel nélkül ugyanilyen hajam van :D

Em szerintem szép tud lenni egy göndör haj is, nekem is nyáron nagyon tetszik az enyém :) [főleg mikor hosszú volt :)], hajszárítóval normálisra? hát én annyit próbálgattam, és nem sikerült :S, szerintem ha szétáll akkor vasald, h ne álljon úgy :D, vagy hullámosítsd vastag hajsütővel :)

2010. jan. 2. 13:17
 13/14 A kérdező kommentje:
köszi szépen a tanácsokat, tényleg kipróbálom hogy csak félig fogom össze. valaki tudna linkelni ilyen hajat?
2010. jan. 2. 15:52
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem valami ilyesmi: [link]
2010. nov. 4. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!