Vasalt haj, vagy természetes göndör?
Vállig érő, tépett, szőke hajam van, kezd kicsit bebarnulni. Ahogy növök, egyre barnább.
Göndören: Nyáron mikor hagyom hogy magától száradjon, nagyon szép csigákba göndörödik. Ilyenkor nem is szoktam nagyon fésülni, csak hajmosáskor. Viszont most, hogy nem akarom vizesen hagyni, hajszárítóval úgy nézek ki mint egy oroszlán. Szétáll, szálas, és nagyon nagy. Ha nem fésülöm szárítás előtt, akkor kicsit jobb, de akkor is nagy. Nem túl jó ilyenkor, elég kezelhetetlen.
Egyenesen: Kezelhető, szép, divatos. Így hordják a suliban a "menők". Viszont félek, hogy elkezd hullani, meg égni. Nem szeretnék 30 évesen parókát hordani. De mégis sokszor kivasalom, mert így sokkal jobb, meg csinosabb (szerintem). Nyáron hagyom loknikban, de télen...
Kérdéseim: Tetszik nektek a göndör haj? Hogyan tudnám hajszárítóval is "normálisra" csinálni? Van olyan aki nagyon régen vasalja a haját, és ugyanolyan szép, nem károsult? Szerintetek vasalgassam, vagy hagyjam ahogy van?
Bocsi ha volt már ilyen kérdés, és nem szeretnék lehurrogásokat. Köszönöm szépen.
15/L
Őőő nekem eredetileg hullámos hajam van, de ha száritás nélkül szárad, vagy esőben vagyok, akkor göndör. :D Nagyon irritál, nem áll jól ezért vasalom... De ha neked tetszik :D.
Szerintem azt nézd, hogy te melyik hajjal érzed magad jól, ha jó göndören, akkor hagyd úgy, tud az nagyon szép lenni! Ha meg jobban tetszik egyenesen, akkor vasald ki. :D
16/L
Szerintem nagyon szép tud lenni egy göndör haj.
De én mostanában az egyenes hajra mondom azt, "hogy hűű de szép haja van".
Ha hajszárítóval szeretnéd szebbre csinálni, akkor hajhab, olyan 3x két dió nagyságú és ezt miután feltetted a hajadra, hajszárítóval nem túl nagy hőfokon (ha nem állítható akkor távolabbról ) így felfelé "tunkolva" szárítsd a hajad félszárazra. Utána kevés hajlakkot fújj rá. És szárítsd meg teljesen. Ha kész egy kis hajfény ( a got2be nagyon jó ) és nagyon szép lesz ;)
Sok sikert :)
Nekem is olyan hajam van mint neked,de én próbálom inkább összefogni a hajam mint vasaljam mert nekem igazából leginkább a fufrum áll ki ezért azt mindig vasaltam de sajna nagyon elkezdett töredezni, mióta nem vasalom levágattuk és újra szép puha a hajam vége, szóval azt tudom javasolni, hogy keress valamilyen "arany középutat", vagyis fog félig össze és félig engedd ki,találj ki új frizurákat,és még lehet, hogy miatta irigyelnek is majd a suliban, hogy milyen jó új hajad van :) (Tapasztalat!)
Szóval sok sikert! L/13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!