Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok, összekötitek a hajatok...

Lányok, összekötitek a hajatokat alvás közben? Ha igen miért?

Figyelt kérdés
2009. dec. 26. 13:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Igen, mert póthajam van és azt össze kell, h ne gobancolódjon össze, mert azt lebontani..oO..
2009. dec. 26. 15:22
 12/18 A kérdező kommentje:

én max akkor ha bulizni voltam mert akkor elviselhetetlen a szaga:S

köszi a válaszokat

2009. dec. 26. 15:25
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Mindig, kivéve ha még kicsit vizes. Muszáj, mert máshogy nem tudok aludni. Combig ér, múltkor nem tekertem fel, csak befontam simán, és reggel arra ébredtem, hogy a nyakam köré van tekeredve... Egyébként nem tudom azt honnan veszik, hogy kibontva kevésbé káros, mert nem igaz. Ráfekszel, dörzsölődik, a hajszálak is jobban dörzsölődnek egymáshoz. Igaz, hogy a gumi károsítja, meg a rossz minőségű, hegyes és éles szélű csatok, de ha normális puha gumit használtok, az nem árt annyira, mintha ki lenne bontva. Nem is szárad ki a haj annyira, mintha kontyban lenne. Persze tudom nem azért van a hosszú hajunk, hogy kontyba hordjuk. :) De legalább alváskor próbálom megóvni.

20L

2009. dec. 26. 15:40
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
nem, mert másnapra elveszti minden tartását, pluszmég kényelmetlen is.
2009. dec. 26. 22:20
 15/18 anonim ***** válasza:
én összeszoktam, sőt még a frufrumat is hátrafogom,mert ha nem akkor elalszom a hajam és kezelhetetlen,egyszóval szörnyelladefrász. amúgy ha lentre fogod akkor kényelmes.xd
2009. dec. 27. 19:52
 16/18 anonim ***** válasza:
vagy felejtsd el a hajgumit, és használj hullámcsattot. nem töri a hajat, és lapos = nem nyom.
2009. dec. 30. 17:47
 17/18 anonim válasza:
Igen, a fejem tetejére fogom fel a hajam, így nem nyom, ha véletlenül háton feküdnék, de csak hason vagyok képes elaludni és utálom, ha közben csiklandoznak a hajszálak.
2010. jan. 2. 10:09
 18/18 anonim ***** válasza:
Igen. És nekem nem kényelmetlen, és azért fogom össze, mert nagyon sok hajam van, és ha nem fogom össze reggelre úgy begubancolódik, h csak hetek múlva sikerül majd kigubancolnom :D
2010. jan. 2. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!