Ha valakinek taréj van a fején, az alapból páwa?
Figyelt kérdés
17f
És én nem tartom magam annak, nagyon kedves vagyok meg minden, csak mindenki lepáwáz.... Levágatom a hajam kopaszra-.-
2014. máj. 3. 21:56
1/15 Mr. Truth válasza:
Akkor meg megvernek a c igányok :D
2/15 anonim válasza:
*taréj
nem, csak külsőre
de aki ismer, úgyis tudja milyen vagy
3/15 anonim válasza:
Nehogy levágasd!:) sztem nem lesz valaki csak a haja miatt páwa, ne hallgass rájuk :) 15L
4/15 anonim válasza:
mutatsz képet és megmondom milyen frizkó állja jól neked. kösziiii
5/15 anonim válasza:
Ajánlom figyelmedbe a páwa dalt :D
Szerintem nem vagy az :)
Nekem is kb. úgy van felzselézve... De ha szűk , csőnaciba jársz , mint én és esetleg converse cipő társul hozzá , akkor még jobban lepávázhatnak , mint engem :DDD
Még sem vagyok az.
6/15 anonim válasza:
"Nekem is kb. úgy van felzselézve... De ha szűk , csőnaciba jársz , mint én és esetleg converse cipő társul hozzá , akkor még jobban lepávázhatnak , mint engem :DDD
Még sem vagyok az."
Akkor mi vagy, te szerencsétlen?:DD
7/15 anonim válasza:
Nekem is volt tarajam, olyasmi mint a jobb oldali srácnak, mégsem vagyok páwa...
8/15 A kérdező kommentje:
Akkor nem vágatom le:D
2014. máj. 3. 22:08
9/15 anonim válasza:
ha olyan ecsetfejed van akkor ja
10/15 anonim válasza:
azért a páwa és a punk között sok hasonlóság nincs, max. mindkettő p-vel keződik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!