Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy érhetem el, hogy ilyen...

Hogy érhetem el, hogy ilyen hajam legyen?

Figyelt kérdés
a fonást ne mondjátok, az nagyon nem ilyen lesz :(
2014. máj. 3. 18:42
 1/3 A kérdező kommentje:
2014. máj. 3. 18:42
 2/3 anonim ***** válasza:
Pedig nekem ilyen szokott lenni a fonástól. :D De ha nálad nem működik, akkor próbálj meg valamilyen "beach hair" permetet, már szinte minden márkának van ilyenje, nemtudom melyik a jó, blogokon szokott velük lenni teszt, ezek ilyen tegeri sós permetek, amit a vizes hajra kell fújni, de utána nem szabad teljesen kifésülni, hanem előtte még vizesen.
2014. máj. 3. 18:49
 3/3 anonim ***** válasza:
Én úgy szoktam ilyet csinálni, hogy amikor már félig meddig száraz a hajam, akkor feltekerem kis kontyokba és begumizgatom. Így alszom, reggel szétszedem, picit kilógja magát, és utána ilyesmi lesz. Csak ne csinálj nagyon kicsi kontyokat, mert akkor nagyon göndör lesz.
2014. máj. 3. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!