Melyik hajfestekkel erhetem el hogy ilyen legyen a hajam? (kep lent) NAGYON FONTOS!
www.kepfeltoltes.hu/view/131201/IMG_20131201_170319_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
a valaszokat elore is koszonom szepen !!! :))
Ha középbarnától sötétebb a hajad, sajnos muszáj a szívatás :( Szerintem túl sokáig hagytad szivatni a hajad, amitől letörtek. Én is csináltam már ilyet, egész nagy darabok tűntek el a hajam végéből. Rá van írva a szőkítőporra, hogy 15-35 percig lehet a hajadon, sajna ezt úgy értelmeztem, hogy fölkentem, és onnantól 35 perc. Hát nem:S Mert ahol elkezded fölkenni, ott sokkal több ideig lesz rajta a hajadon, majdnem egy óráig. Szóval kend föl nagyon gyorsan, kb 10 perc alatt, és csak a lenövésekre, utána hagyd még 10 maximum 15 percig, így a kezdéstől számítva is csak 20-25 percet állt a hajadon. Nem baj ha nem tökfehérre szívja ki, mert a festék azt helyre fogja hozni, a festékben is van hidrogén peroxid.
Jah, és maximum a 9%-osat használd! Én most gondolkozok azon, hogy a 6%-ossal fogom köv alkalommal kiszivatni, mert nagyon gyengíti a hajamat.
Remélem segítettem:)
Jah, és bár ezt nem próbáltam ki, de a palette intenzív világosító állítólag 4-6 árnyalatot tud világosítani minden hajból, szóval ha barna hajad van, szerintem középszőkéig tudja világosítani. De nézd meg a dobozt, vagy nézz még ennél is erősebb világosítót, mert ezek még sima festékek, nem olyan tömény és károsító mint a szőkítőpor meg az oxi.
utolso Koszonom szepeen,de en mar semmifele keppen nem akarom hidrogenezni a hajam,ezert is valogatok a hajfestekek kozott csak nem tudom melyik a jo!:/ ez a szin ami tetszik nekem nagyon amit belinkeltem !:/ de meg csak azt se.tudom meg allapitani h most ez szoke?barna? vagy egyaltalan milyen szin?!:o es milyen lehet a hajfesteke?:/ nekem a mostoha apam hidrogenezte a hajam ,valoszinuleg ott rontotta el h tul sokaig hagyta rajt,amit irtal is.
:/ de ez nagyon sokat segitett vna nekem korabban a valaszod..koszonom szepen,mostmar jobban fogom tudni ha esetleg leakarom majd megint szivatni!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!