Sárgás szôke hajból zöld?
Figyelt kérdés
Kiszôkítettem a hajam, de kicsit sárgás, befogja a zöld festék vagy barna lesz? Van itthon hamvasító sampon,( a hajamnak nem használt), keverhetek egy kicsit a festékhez hátha bejön vagy inkább ne?2014. máj. 2. 10:42
1/3 anonim válasza:
zöldet inkább ne. a sárga tónus enyhítésére hamvas színt használj(vagy lila színű mixton, a lila is jól közömbösíti a sárga tónusokat). nem tudom mennyire világos, de egy 8,9, vagy 10.1-es festék jó lehet.
2/3 A kérdező kommentje:
mindenkepp zold hajat szeretnek csak nem tudom mi fog kisulni belole ha sargas az alap :)
2014. máj. 2. 11:44
3/3 anonim válasza:
Ha nem elég világos, nem lesz intenzív a szín.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!