Eredetileg középbarna, majdnem fehérre szőkített hajból melyik hajfestékkel tudom elérni, hogy szőkés vörös legyen a hajam?
Ezeken gondolkodom, de nem tudom, melyik milyen sötét lenne:
Ilyen színűt szeretnék: [link]
Mindkettő linkelt festék sötétebb mint amit te akarsz.
Az ilyen hajat 10.43, 10.7 és hasonlókkal fogod elérni, amit csak fodrászkellékesben tudsz megvenni. Drogériásokból nincs ilyen szín. Márkák amik jók lehetnek: Lakmé, BES, valamelyik Kallosból is van ilyen árnyalat... meg sok másikból.
Én meg pont világosítani szeretném hogy érted el azt hogy majdnem fehér lett?
:)
Egyébként nem akartam ennyire szőkét, 1. és 2. festés után még enyhe vöröses árnyalata volt, de akkor nem tetszett (most viszont inkább azt a hajszínt szeretném), mert teljesen világos szőkét akartam, olyat, mint ez: [link]
A 3. festés után már ilyen színe lett, de mivel gyorsan nőtt és eredetileg mogyoróbarna hajam van, nagyon meglátszott, és 3 hetente festeni kellett, de nem lehetett csak a tövét, mindig ráment az egészre, így már teljesen kiszedte a színét.
Már 8 hónapja vagyok ilyen, és most inkább olyan hajat szeretnék, ami a szőke és a vörös között van. De sajnos ilyen színt sehol sem találtam, mert mindenhol beszüntették, ahol eddig volt.
Neten kerestem utána, ezt pont jó lett volna, ha nem szüntették volna meg: [link]
Ezért gondoltam, hogy veszek egy sötétebb, narancsos színt, és azt rövid ideig hagyom rajta, akkor talán elérem azt az árnyalatot.
Ezt a színt találtam csak boltban, ami hasonló: [link]
Gondolkozom rajta, hogy ezt megpróbálom, aztán ha túl sötét lesz, legfeljebb egy hónap múlva újra szőkítek rajta.
Most tényleg, már végignéztem a város összes boltját, ahol lehet hajfestéket kapni, de csak az a rikító vörös van mindenhol, a természetes színeknél már csak szőke meg barna van. Ennyire kiment a divatból a természetes vörös haj, hogy már nem gyártják?
Nem értem miért akarsz mindenképp vacak dobozos festékekkel festeni... fodrászkellékesben van olyan szín amit szeretnél, kb mindegyik márkából akad. Mellesleg a bolti dobozosokban nagyon erős az oxi, a te hajadra meg a leggyengébb kell csak mivel nem világosítani akarod.
Neten is lehet rendelni hajfestéket esetleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!