Bérmálkozásra milyen sminket és hajat készitsek?
sötét barna derékig érő dus hajam van,sötét barna szemem,a bőröm nagyon ''fehér'' és van néhány szeplőm-sajnos!
milyen sminket készitsek hogy a szememen legyen a hangsuly és nagyobbnak tunjön?-hallottam hogy fehér szemceruzával lehet ezt elérni,de nem tudok sehol sem venni :(( és kicsit pufi az arcom azt hogy tudom ''vékonyitani''?
Kaptam egy 0%-ot :) Sebaj. Csak azért kérdeztem, mert nálam is így volt: apám és a nagyszüleim rám akarták erőltetni, mindenféle szankciókat vezettek be... Aztán ellenálltam.
Azt tanácsolom, te se hagyd magad! Ha kényszer, akkor ne tedd. Neked is rossz, mert nem állsz ki az elveid mellett, hagyd meg azoknak, akik komolyan gondolják.
Amúgy (csak az újabb 0 elkerülése végett:) leírásod alapján nagyon szép lehetsz, szerintem a fehér bőrű-sötét hajú lányok a legszebbek:)
Egyenes (kivasalt) haj, kis alapozó, világos árnyalatú szájfény, füstös szemek.
"kis alapozó, világos árnyalatú szájfény, füstös szemek."
Komolyan? Füstös szemek? Szájfény?
Végül is, totálisan elérné vele a célt. Nincs az a pap, aki engedné, hogy így jelenjen meg. Max. ha nagyon rossz a látása.
"Végül is, totálisan elérné vele a célt. Nincs az a pap, aki engedné, hogy így jelenjen meg. Max. ha nagyon rossz a látása."
Szerintem sem ezzel kellene foglalkoznia a kérdezőnek, de ne áltassuk magunkat. Én is voltam már két bérmálkozáson, néhány lány úgy ki volt festve meg olyan frizurákkal jelentek meg, hogy csak lestem.
Amit leírtam (sima egyenes haj, füstös szemek, esetleg kis szájfény) az semmi extra, nekem 10 perc sem kell hozzá, és szépen kihangsúlyozza a szemet. Egyszerű, és szép. Ha a pap ezért kidobja, hát..
Amúgy már tisztáztuk, hogy a kérdez nem "elhivatottságból" akar bérmálkozni, szóval innentől kár is ilyen dolgokon vitatkozni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!