Bérmálkozásra milyen sminket és hajat készitsek?
sötét barna derékig érő dus hajam van,sötét barna szemem,a bőröm nagyon ''fehér'' és van néhány szeplőm-sajnos!
milyen sminket készitsek hogy a szememen legyen a hangsuly és nagyobbnak tunjön?-hallottam hogy fehér szemceruzával lehet ezt elérni,de nem tudok sehol sem venni :(( és kicsit pufi az arcom azt hogy tudom ''vékonyitani''?
Nemhogy nem kell, de NEM IS ILLIK egy gyereknek sminkkel megjelennie a templomban!
Nyugodtan kérdezd meg a papot, egyet fog érteni!
A frizurád is legyen minél szolidabb!
Egyszerű kiengedett, esetleg csattal félretűzött haj, vagy fonás.
nem ide vág, de...
Elárulod, hogy miért akarsz megbérmálkozni? Köszi!:)
Egy púder vagy színezett hidratáló bőven elég egy ilyen alkalomra.
Nem bulizni, randizni mész, hanem bérmálkozni. Ettől még nem kell igénytelenül megjelenned, az ünnepi alkalomhoz nyilván a külsőnket is igazítjuk, de legyen visszafogott a megjelenésed!
"nem én akarok! anyumék ''kényszeritenek rá''! :( ha rajtam mulna messziről kerulném a templomot!"
Akkor sok értelme van... Helyedben inkább meggondolnám magam, mert nem késő. A bérmálkozás is komoly lépés, elköteleződés a hit mellett, tehát inkább hagyjuk meg azoknak, akik komolyan is gondolják.
Egyébként én fekete, hosszabb szoknyában mentem és fehér blúzban, a hajam ki volt engedve és talán valami kis dísz volt benne, sminkem meg nem volt, de ennek már 10 éve és azóta sem sminkelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!