Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tudja esetleg valaki, hogy...

Tudja esetleg valaki, hogy hajfestés után hány órával nem szabad hajat mosni?

Figyelt kérdés
Amikor befestettem megmostam persze utána, de még régebben olvastam, hogy várni kell 24 vagy 48 órát a hajmosással, hogy szép legyen a szín. Csak már nem emlékszem, hogy 1 vagy 2 napot kell várni. Már nagyon megmosnám, mert valahogy még mindig érzem a hajfesték szagát stb. és jobb is az állaga, ha másodjára mosom, de viszont nem akarom túl korán. Úgy tudom el kell telnie valamennyi időnek, hogy a hajfesték teljesen behatoljon a hajba.

2014. máj. 1. 13:13
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
A hajfesték akkor hatol a hajba amikor rákened, ha lemostad utána már nem csinál semmit... akármikor megmoshatod a hajad.
2014. máj. 1. 13:27
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Én esküdné mernék, hogy olvastam, hogy azért kell egy bizonyos idő utána, úgy mint a dauernál, ami után 24 óráig nem érheti víz a hajat. De azért köszi.
2014. máj. 1. 15:08
 3/3 anonim ***** válasza:
Moshatsz hajat ne aggodj:)
2014. máj. 1. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!