Kérlek nézz be nagyon fontos. Így lehetek rákos? Lehet bajom?
Figyelt kérdés
Sziasztok. 4 hét és itt az esküvő (koszorús lány leszek) . Nagyon fehér a bőrőm sőt inkább kék mert átlátszanak az ereim. Elszeretnék menni szoliba. Ha heti 1x elmegyek 3, utána köv. Héten 5, azután 7, percre csokicsovesbe akkor milyen színem lesz ? És miután megvan az épphogy kreol/barna színem akkor heti 1x 10 perc ?2014. máj. 1. 11:33
1/4 anonim válasza:
Lehet bajod. Főleg, ha kiskorú vagy. És főleg, ha hófehér.
2/4 anonim válasza:
Szerintem legyél inkább fehér, ilyen kevés idő alatt úgysem leszel barna tök fehérből.
3/4 anonim válasza:
Amikor 5 percre mész már vörös leszel mint a rák, de lehet hogy már a 3-tól is. Inkább minden nap ülj ki a napra egy kis időre. Szép színed lesz, nem sárga vagy vörös mint szolitól.
4/4 anonim válasza:
Igen,lehetsz.Én úgy jártam,hogy cikinek éreztem a hófehér bőrömet,elkezdtem lightosan szolizni,egy anyajegyem meg elkezdett változni meg terjedni.Bőrgyógyász,műtét,szövettan,nincs benne rákos sejt,megúsztam.Pár év múlva ugyanez.Azóta nincs se nap,se szoli,elfogadtam a fehér bőröm,még tetszik is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!