Raszták, ti ettől nem féltek?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnek a kullancsok, mert édes a vérem. Ma raszta lettem, elmentem kicsit sétálgatni, és olvastam olyat itt, hogy az egyik srác fejébe kullancs ment, és le kellett nyírni az egész haját, szóval most eléggé megy a para, hogy egy kis élősködő miatt le kell nyírni a szép rasztámat. Kb. két hete napi egy foghagymát megeszek, hogy kicsit tisztuljon a vérem, annak ellenére, hogy semmi édeset nem eszek. Illetve a bogarak: ma is tele ment velük a hajam, és kicsit bogár undorom van! :D Ez ellen mit tegyek? Barátkozzak meg a bogarakkal?2014. ápr. 30. 20:38
1/4 anonim válasza:
Maximum szedj kullancs elleni tablettát :) hirtelen nem jut eszembe a neve...és d vitamint
2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm! sajnos az a baj, hogy nem épp vagyok bármilyen gyógyszer híve, most reménykedem, hogy a hagyma segít, mert elvileg az sokat segít szúnyog/kullancs ellen. ha mégsem segítene, akkor keresek valami kevésbé rossz de hatásos kullancs elleni tabit, mert beoltatni biztos nem fogom magam
2014. ápr. 30. 22:00
3/4 anonim válasza:
Azon agyalok, hogy szerintem ha a samponodba csöpögtetsz citronella olajat meg citromfű olajat, akkor az segíteni fog. A citronella az a kullancsok,szúnyogok ellen van a citromfű meg a tetvek ellen. Próbáld ki, szerintem segíteni fog :)
4/4 A kérdező kommentje:
Hú, köszi, ez nagyon jó ötlet :) Bár amióta patkányt engedtek a hajamba, azóta semmitől nem félek ^^
2014. máj. 17. 10:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!