Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » SOS, délre megyek fodrászhoz,...

SOS, délre megyek fodrászhoz, milyen legyen a hajam?

Figyelt kérdés

Kicsit későn írtam ki, de hátha vagytok még fent akik tudtok tanácsot adni!

Ma lesz a ballagásom. Sajnos nagyon nehéz eset a hajam. Alig áll jól valami, nagyon vastagszálú, száraz, és egy csomó mindent kidob magától(ha kivasaljuk egyenes lesz, ha begöndörítjük kidobja).

A szalagavatón elég jóra csinálta meg a fodrász, de ahogy nézem a képeket, még mindig nem tetszik....

Tudtok küldeni valami egyszerű frizurát? Tudom, hogy ez kevés infó, de tényleg megőrülök, mert semmi nem áll jól és mindent kidob.

Ha feltűzzük olyan vagyok mint egy gomba.

A kiengedett, kivasalt haj áll jól EGYEDÜL, ami tart vagy 3 órát, a teremben vagy zárt helyen vagyok...

2014. ápr. 30. 11:23
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!