Hétvégén esküvő, de fodrászhoz menni nem tudok. Mi legyen?
Egyenes sima szálú hajam van, a göndörség nem is áll jól, inkább kivasalnám, csak nem tudom azt mivel dobjam fel.
Ha teljesen felkontyolom az nem áll jól, ezért valami félig feltűzött frizura kellene.
Én leszek a tanu, azért illene "valahogy" kinézzek.
hát én Erdélyben lakom, itt még olyan gyöngyöket nem láttam...meg elképzelésem sincs mi legyen...
:(
Sok boldogságot:)
Az a legegyszerűbb, ha veszel egy szép hajcsatot, és azzal fogod össze a hajad.
Esetleg csináld meg ezt: [link]
Nemrég küldte valaki, és szerintem nagyon ötletes, nem is tűnik túl bonyolultnak az elkészítése. Tipikus "egyszerű és nagyszerű" :)
Milyen színű a hajad? Én feldobnám valami színes tinccsel, vannak élénk színű hajszínezőhabok, egy-két tincset befestenék, néhány hét alatt lekopik.
Vennék sok egyforma apró mintás csatot, ami dísznek is jól mutat, azokkal lazára tűzögetném a hajat, úgy hogy egy-két tincs kimarad, és lelóg.
Vagy divat az asszimetrikus forma. Egyik oldalt feltűzögetném a sok pici csattal, lehet valami nagy díszt is bele, a másik oldalt leengedve szépen beszárítva.
A csat lehet apró színes hajcsipesz.
Barna hajam van. Színezni soha nem színeztem, úgyhogy azt hiszem ez nem az az alkalom lesz, amin ki merem próbálni :)
Köszi a tippeket, a masnit lehet megpróbálom, csak menedékes a hajam, lehet kicsúszna...
Köszi a tippeket, a csavargatás is jónak tűnik...
Lehet, a sima kivasalásnál maradok :) és a végekkel kezdek valamit :)
Köszi szépen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!