Csak én tartom bu*isnak, ha egy férfi borotválja a lábát? Fiúk véleményére is kíváncsi vagyok, és normális válaszokat kérek!
Én kifejezetten szőrös vagyok, mindenhol.
Amikor Koreában bementem a férfi öltözőbe, illetve az uszoda csak férfiaknak fenntartott részébe, ahol tisztálkodni, masszíroztatni, szépítkezni is lehetett, döbbenten láttam, hogy a koreai férfiak egy csomóan borotválják a lábukat. Na most, ehhez majdnem teljesen csupaszak amúgy is, annyira, hogy amikor beléptem, azt hittem, hogy eltévesztettem a bejáratot és ez a női szakasz. :D De azt a kis pöszmöszt is, ami serjedzik, képesek levakargatni borotvával.
Nem is nézett ki hülyén, ahogy én meg, mint egy szőrös medve, eljöttem előttük, és döbbenten kikerekedett szemekkel figyelem, hogy mi folyik itt. :D
Szerintem nem b*zis, de függ attól, hogy hogy néz ki az illető. Nem mindenkinek áll jól.
(de amúgy ha már így feltetted a kérdést, akkor a sportolók is b*zik?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!