Szerintetek mekkora kárt tehet?
Figyelt kérdés
2500-Ft-os hajvasaló a hajban? kerámia lapos, 220 Celsius a melegsége, nincsen rajta hőszabályzó! Ha:
-mindennap,(kivéve hétvégéken) használom 3 éven keresztül!
-Mindennap,( hétvégeken is használom) 3 éven keresztül!
Azért írtam hogy 3 éven keresztül mert nem tervezem "sokáig" használni...
2014. ápr. 27. 17:40
1/4 anonim válasza:
Minden hajvasaló károsítja a hajat. 3 év alatt bőven tönkremegy a haj, persze ez függ attól is, hogy mennyire vastagszálú, ellenálló a haj (bár nekem még az ázsiai barátnőm haja is tönkrement heti 2-3 vasalástó, pedig neki álomszép haja volt...)
2/4 anonim válasza:
220 fokon szétégeted a hajad hetek alatt, úgy hogy a fele letörik. Ne használj ilyen hajvasalót.
3/4 A kérdező kommentje:
Mivan akkor ha a "tönkre ment" hajat le vágom?! mert el kell mondanom hogy fiú vagyok.... és nem nővesztem annyira... tudom hogy égő, de nagyon göndörödik....
2014. ápr. 27. 20:38
4/4 anonim válasza:
3évig használtam ugyan ilyen hajvasalót, ugyan ilyen hőfokon.. meg kéne nézned a hajam, vékony, törik mint az állat, alig bírom "életre kelteni". Nagyon nem éri meg. Legalább ne minden nap használd, használj hővédőt, és közben figyelj a hajadra.. ápold ( tudom h fiú vagy, de akkor is. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!