Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Alapozó vagy korrektor?

Alapozó vagy korrektor?

Figyelt kérdés

Melyik a jobb?

ugyan úgy károsítja a bőrt?

2014. ápr. 27. 15:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Korrektor a borhibakra neked eleg, alapozo csak akkor ha az egesz arcod nagyon gaz. Mint nekem a szules ota kell az alapozo is. Sajnos. Amugy eleg a korrektor, de a legjobb a bb krem szerintem.
2014. ápr. 27. 15:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Korrektor a szem alatti karikákra meg pattanásokra, hegekre való. Az alapozó meg pirosságra, meg ilyesmik. Egyik sem épp jó a bőrnek, inkább ha mondjuk pattanásos vagy akkor kezeltesd, és szüntesd meg a dolgot, ne kencézd, attól csak egyre rosszabb lesz.
2014. ápr. 27. 16:18
 3/4 anonim ***** válasza:
A mai termékek már közel sem olyan károsak a bőrre mint azt mondják... Feltéve ha megfelelően használod, felvitel előtt megtisztítod a bőröd a nap végén pedig lemosod és újra megtisztítod + tartasz sminkmentes napokat... Nem értem a kérdést mivel a két termék teljesen más és nem helyettesítik inkább kiegészítik egymást. Korrektort a bőrhibákra kenjük illetve a szem alatti karikákra az alapozó pedig a bőr színének egyenletessé tevésére való... BB krémet nagy ívben elkerülném, nekem nem vált be, nem lehet vele dolgozni ha normális sminket akar az ember, mert kb semmilyen szemhéjpúderrel nem kompatibilis. Na mindegy. Egy jó minőségű alapozó, korrektor és hidratáló krém. Ezt tudom ajánlani.
2014. ápr. 27. 20:07
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2014. ápr. 27. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!