Rettentően zsíros bőr?
Évek óta küzdök vele sajnos, és eddig nem találtam semmit, ami tényleg javítana rajta.
Most használok zsíros bőrre való Manna szappan termékcsaládot, az elején észre is vettem némi javulást, de most megint semmi.
Használom a Catrice Prime and Fine mattító sminkalapot, Manhattan Powder Make Up alapozót és most 2 féle púderem van, az egyik a CV mattítója, a másik pedig a Catrice Prime and Fine Mattifying. Mindkét púdert azért vettem meg, mert szinte csak jó vélemények vannak róluk, de nekem egyik sem vált be igazán.
Van Eveline zsíros bőrre való BB-m, ami egész jó, de ez sem jelent túl sokáig megoldást, ráadásul nem is tudom mindig használni.
Tényleg rettenetesen zsírosodik a bőröm mattítás ide vagy oda. Ha mondjuk 2-ig suliban vagyok, akkor 3-szor púderezek addig. Amikor meg hazaérek és tükörbe nézek nagyon utálom, hogy a zsírosság miatt csúnya lesz az arcomon az alapozó.
Tudtok a most általam használtaknál jobbat ajánlani, lehetőleg elérhető áron? Előre is köszönöm.
Ne zsírt kenj a zsíros bőrre!!! HIDRATÁLÓ krémet kell használnod! Nekem ez picit segített, de a tuti "áttörés" az étkezés volt. Átállítottam az étkezésemet, nem ette semmilyen állati eredetű terméket (hús, tej, tojás...), nem ettem semmilyen mogyorót, diót vagy olajos magvat. Emellett a salátámra semmilyen olajat nem tettem, egyszóval olaj és zsír mentesen étkeztem 2 évig. Most ugyanígy nem eszek állati eredetű dolgokat (vagy csak nagyon ritkán) a salátámra egy icipici oliva olajat néha használok. Ami még nagyon fontos, hogy napi legalább 2-3 litert igyál. Nekem ez tuti bevált, és na
gyon megérte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!