Szerintetek ez sok, amit a hajamra használok?
A hajam vékony szálú, göndör, ami azzal jár, hogy száraz is. Erre persze "jó szokásként" ráteszek azzal, hogy vasalom. Ebből pedig az jön, hogy töredezésre hajlamos.
A hajmosásom úgy néz ki, hogy száraz hajra felrakok egy hajpakolást úgy 20-30 percre, majd 2-szer samponozok, majd a balzsam 1 percig, majd újra a hajpakolás 3-5 percig.
Hajmosás után egy kifésülőspray és egy hajvégápoló jön. Hajszárítás és hajvasalás előtt is használok hővédőt.
Elgondolkodtam, hogy ez sok termék-e? És hogy vajon jót teszek ezzel a hajamnak vagy sok neki és inkább ártok?
Tudom, hogy azzal kezditek, hogy szakítsak az imádott hajvasalómmal, de továbbra sem szeretnék róla lemondani. Heti 2-3-szor használom. Nekem megér az egyenes haj annyit, hogy 3 havonta megcsipkedje a fodrász a végét :)
Ha tudod, minek kérdezed?
Kétszer ennyi trutymót is kenhetnél a hajadra, az is kevésbé ártana, mint amennyit a vasalással ártasz.
Teljesen abszurd, hogy pont a kencéken aggódsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!