Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A már kinyomott és "lekezelt"...

A már kinyomott és "lekezelt" pattanások helyén miért jön ki újból még egy?

Figyelt kérdés
Már egy csomószor előfordult, hogy meggőzöltem magam, kinyomtam az érett pattanást, majd utána letonizáltam...azt hittem ezzel vége, ám 2-3 nap múlva ugyanott jött egy másik...miért? mitől? Nem nyomtam ki rendesen? pedig kiszoktam...vagy mi lehet ennek az oka? A tonik feladata nem az volna, hogy belekerüljön a sebbe, és azt kifertőtlenítse, majd összehúzza?
2009. dec. 22. 23:41
 1/1 anonim ***** válasza:
semmit nem rontottál el, csak tudod, a pattanás egy szőrtűszőben keletkezik, és mivel valószínűleg kamasz vagy, hormonhatásra az illető szőrtűsző továbbra is reagálni fog, mégpedig faggyútermeléssel. ha még be is gyullad, akkor sincs semmi baj, mert nem bacik okozzák, hanem mintegy túlreagálják a hormonlöketet a szőrtűszők. egyszerűen várd ki, míg "kinövöd", természetesen szakszerűen tisztítani kell rendszeresen
2009. dec. 24. 06:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!