Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen krémmel vagy egyéb...

Milyen krémmel vagy egyéb szerrel tudom eltüntetni a már kinyomott pattanások maradványát?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogyha kinyomok egy pattanást, akkor lesz ott és a környékén egy piros folt. Ami egy idő után elmúlik, de engem az érdekelne, hogy hogyan lehetne ezt felgyorsítani. Több napig is az arcomon vannak ezek a kinyomott piros foltok.
2009. febr. 8. 14:17
 1/9 A kérdező kommentje:
Illetve az is érdekelne, hogyha nem nyomom ki a pattanást, akkor az elmúlik magától?
2009. febr. 8. 14:18
 2/9 anonim ***** válasza:
alapdarab ez esetben is az alapozó, valamint léteznek korrektorok,ezek közül a zöld, illetve sárga színű jó piros foltra.
2009. febr. 8. 14:29
 3/9 A kérdező kommentje:
És ha fiú vagyok?
2009. febr. 8. 14:32
 4/9 anonim ***** válasza:

akkor ne kenj rá alapozót:D..akkor te nem tudod optikailag eltüntetni,( bár manapság...?:D )

én régebben neogranormonnal ( a popsikenőcs babáknak ) be szoktam kenni arcom éjjelre, és ez gyorsította a gyógyulást :)

2009. febr. 8. 14:38
 5/9 anonim ***** válasza:
Gyógyszertárban vegyél egy jó minőségű tonikot (3-4e Ft). A mellett hogy napi rendszerességgel használod, amint kezd kijönni egy pattanás pár óránként kend be vele. El fog múlni mielőtt ki kellene nyomnod.
2009. febr. 8. 15:15
 6/9 anonim ***** válasza:

Pattanásokra nekem a holt tengeri gyógyiszap vált be, a hátamon volt és elég kellemtlen mert nem lehetett kezelni

sem.Ezzel a termékkel 4-5 alkalommal bekentem és teljessen elmult.Ezen az oldalon nézz utánna és úgy tudom rendelhető.

www.valkerbeauty.hu. (Én bio boltban vásároltam.)

2009. febr. 8. 15:24
 7/9 anonim ***** válasza:
Én is fiú vagyok, és vannak pattanásaim, korrektort használok rá. Szerintem egyáltalán nem gáz, miért ne lehetnél te is szebb, nem csak a lányok - ha már a genetika nem segített teljesen -
2009. febr. 8. 18:14
 8/9 anonim ***** válasza:

Én igaz lány vagyok, de én minden reggel, este miután megtisztítom az arcom egy úgynevezett "Synergen tonik problémás bőrre" nevű folyadékot használok, és nekem másnap reggelre(ha este bekenem) nekem elmúlik, és szerintem nem is olyan drága, ha érdekel rosszmannban vettem.

Ilyen a kinézete, ha érdekel:

[link]

2009. febr. 8. 21:17
 9/9 anonim válasza:
Sok fiú használ korrektort, sőt még alapozót is..nem gáz :)
2011. jan. 26. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!