Ezüstszőke hajfestékhez használjak extra világosítót?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Vettem Alfaparf Evolution of the color 11.11 árnyalatát(ezüstszőke).A használati útmutatóban az van írva,hha világosítani akarok,akkor: 60ml festék+30ml extra világosító(ugyanez a márka)+120ml oxi.A hajam most elég csúnya sárgás,sztetek érdemes így kikeverni?Van valami tapasztalatotok erről a festékről?nem sok egy kicsit az a 120ml oxi?2009. dec. 22. 21:56
1/2 anonim válasza:
Ez attól függ mekkora belső sötétség áramlik ki.
retafdog
2/2 A kérdező kommentje:
fuhh most mekkorát mondtál!Bocsi,de phd-re készülve valahogy nem tudom felvenni...(persze beleköthetsz,h az IQ-t nem diploma alapján mérik,de megnyugtatnak,akik ismernek intelligensnek tartanak...:)ha meg csak egy rossz poén volt minden rosszindulat nélkül(hmm)akkor nem szóltam:P
2009. dec. 22. 22:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!