15 éves vagyok és pattanásos vagyok, nem tulzottan de vannak. Valaki tud segíteni?
Figyelt kérdés
A válaszokat előre is köszi! A bunkó válaszokat kérlek titeket hanyagoljátok!2014. ápr. 20. 16:24
1/4 anonim válasza:
Egészséges életmód a legfontosabb, igyál sok vizet is. Természetes kencéket használj csak az arcodra. Sminket hanyagold.
2/4 anonim válasza:
En mindenkeppen a kozmetikust tudom ajanlani! En egy olyan kozmetikushoz jartam, aki Ilcsi termekekkel dolgozik, azaz biotermekekkel. En is pattanasos voltam, de kinyomkodta es magamra sem ismertem. Utana mar odafigyeltem arra, hogy mit eszek es most volt pattanas, nincs pattanas!:DDD Max. 2000Ft.. Szerintem belefer:)
3/4 anonim válasza:
Én is az Ilcsi termékeket akartam javasolni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!