Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Jó lett így? Szerintetek...

Jó lett így? Szerintetek jobban néz ki így a hajam, mint a tegnap? (kép)

Figyelt kérdés

Tegnap is volt egy kérdésem,akkor a véleményeket kértem (a képen az első)stílusú hajfestésemről. Akkor megoszlottak a vélemények. Nekem sem tetszett, össze volt csapva, ezért ma egy más fodrász rendbe tette. Szerintetek most jól néz ki?

[link]

2014. ápr. 19. 15:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Jobb persze, de még mindig olyan mintha rondán le lenne nőve.
2014. ápr. 19. 17:27
 12/17 anonim ***** válasza:
Az ombre lényege a színátmenet, ami itt nincs, ez így nem szép.
2014. ápr. 19. 17:28
 13/17 anonim ***** válasza:
A második mindenképpen jobb, de szerintem még így is látszik, szerintem nem szép mikor nincs közte átmenet, hanem mintha lenne egy határvonal és afelett sötét alatta világos. Viszont mondom jobb, így nem is olyan vészes:)
2014. ápr. 19. 17:29
 14/17 anonim ***** válasza:
Tényleg nincs átmenet, csak olyan, mintha az alja belelógott volna a világosabb festékbe..ráadásul olyan "fura alakban más színű". De mivel nem üt el annyival a szín, jobb, mint a régebbi, de ez sem tetszik.
2014. ápr. 19. 17:31
 15/17 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat.

Hát ennyire tudta rendbe hozni, a másodikon látszik,hogy először nagyon erős volt a szín, pedig azt egész fentről kezdte átmenetesen, látszik is,hogy ott világosabb barna..

2014. ápr. 19. 17:48
 16/17 anonim ***** válasza:

Az első képen olyan, mintha lenőtt volna. A második jobb. Nem mondom, hogy csodát csinált vele, de egy hordható verziót hozott össze.

Remélem beleállítottad az ollót abba a kontárba, aki az első rettenetet csinálta.

2014. ápr. 19. 22:30
 17/17 anonim ***** válasza:
Hát jobb lett, de a jótól még mindig messze áll. Szerintem inkább festesd vissza egyszínűre, szebb lenne sokkal a hajad.
2014. ápr. 19. 23:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!