Milyen márkájú hajfestéket használsz? Elégedett vagy vele?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 17. 08:50
1/4 anonim válasza:
Garnier Color and Shine: Igaz ez tartós hajszínező, de szinte olyan, mint egy festék. Mostanában ezt használom, elégedett vagyok, sokkal szebb az eredmény bármelyik eddig kipróbált festéknél. Nagyon fényes lesz tőle a hajam, jó a tapintása, nem tette tönkre, és nagyon tartós.
2/4 anonim válasza:
syosst használtam most utoljára, de kicsit szárít, úgyhogy következőleg biztos, hogy a Garniert próbálom ki. Először l'oréalt használtam, amitől fényes, puha volt a hajam, de hamar kikopott.
4/4 anonim válasza:
Berrywell vagy Lakmé a legtöbbször. A legjobb hajfestékek, sose volt semmi gond velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!