Milyen szőke hajfestéket használsz? Mennyire vagy vele elégedett?
Wella koleston 12/16 - os árnyalatát használom. Nagyon megvagyok vele elégedve:) Sajnos mikor szőkítésre adtam a fejem beleestem abba a hibába hogy a közeli drogériából vettem. Volt már 2x szökitőporossal is.. Attól is természetellenes sárgás lett. Aztán elakartam menni fodrászhoz de sajnos a havi 80-100 Eurót nem engedhetem meg magamnak :(
Az aranyközéputat kell választani, ami a fodrászkellékest jelenti. ELöször nekem is hihetetlen volt hogy az én csokibarna hajamból hogyan fog violaszőkét csinálni szőkítöpor nélkül. De 100% - osan elégedett vagyok azóta a lenövésem is ezzel festem 12% os oxival 1:2 es aránnyal (festék:oxi) és így az ára is kedvezöbb az oxit nagy kiszerelésben veszem ( fél évig elég). A lenövésem 15 naponta festi anyukám amire elég fél tubus festék. Havi 10-14 euróra jön ki ez a művelet amni szerintem nem vészes. Bocsi ha hosszú lett, de az otthoni szőkítés elég macerás és csak segíteni szerettem volna.
Kérdésed van, írj.
Ui: Az euró miatt bocsánat, külföldön élek de gondolom át tudod számolni.
Egy tipp még: ha lealufóliázod festés közben a hajad akkor a meleg hatására jobban szívja.
Néha hajszárítóval is melegítgetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!