Hallottam valakitől hogy vannak olyan különleges samponok, amik ilyen scene, saucy, vagy ilyesmi hajakhoz nagyon jól könnek. Mik ezek? Vagy ezt csak valami falusi találta ki?
Figyelt kérdés
rákerestem neten hogy hogy csinálhatok saucy frizurát. Nagyon jó lett, imádom! De azom az oldalon ahol néztem, ott volt egy olyan mondat amit nem értek. "esetleg használhatsz különleges samponokat is". Ez alatt mit értenek? Nem arra gondoltak sztem h direkt saucy/scene samponok is vannak, mert elég nagyot röhögnék, hanem sztem úgy értette h van olyan ami ehez ideális. Sajnos egy oldalon sem láttam ilyeneket, szóval kezdem azt hinni h ilyen nincs is, de ha mégis van akkor légyszi írjátok le nekem!2009. dec. 21. 15:24
1/11 anonim válasza:
milyen ez a frizura? képet adsz róla? életemben nem hallottam még ilyen, nemhogy samponba :D
2/11 anonim válasza:
fogalmam sincs, de írd már le légyszi melyik volt az az oldal...
Különleges sampon? :D hát nem tudom. Én nem hallottam még különleges samponról :D
3/11 anonim válasza:
Gondolom arra értette, hogy olyan, ami hajegyenesítő vagy dúsító hatású... bár szerintem valami hiperregeneráló csodavacak mellett is fél év alatt teljesen tönkre megy a haj az állandó vasalástól meg tupírozástól...:S
5/11 anonim válasza:
ja emo????????????? pffffffffffffff
6/11 A kérdező kommentje:
egyáltalán nem. scene meg emo az két külön dolog, semmi közük egymáshoz, kivéve h az emoból jött. És intelligens válaszokat kértem, nem ilyen 10éves cigánygyerek szintű napisz*r kommenteket. Saucy vagyok, de semmi közöd hozzá, nézz inkább utána mert ennek pl annyi köze van az emohoz mint szálasinak a romagárdához. ez 3 különböző dolog.
2009. dec. 23. 12:33
7/11 A kérdező kommentje:
jah és ezek szerint nincs? oké
amúgy régen más hajam volt, 4éve vasalom és semmi baja nincs, nem is törik. Vajon hogy lehet? sajnálom az ilyen parasztokat mint itt egyesek...
2009. dec. 23. 12:34
8/11 anonim válasza:
jah igen bocs az emobol jött de nem az .. vagyis pózer, fake ahogy tetszik ; )
9/11 A kérdező kommentje:
látom itt van 1 kis fogalomzavar.
pózer: semmit nem tud a stílusáról, de azért még a képviselőjének tartja magát. emonál pl azt hiszi h a sírásról meg világfájdalomról szól az egész.
fake: myvipre pl feltesz egy másik emberről képeket és azt állítja h ő az.
Légyszi a kérdésre válaszoljatok, ne ilyen suttyó napisz*rról jött begyöpösödött válaszokat várok, ha nem tetszik ne válaszolj!
2009. dec. 27. 12:26
10/11 anonim válasza:
sztem nincs ijen sampon max hajtaplalo sampont hasznalj me attol eröseb lesz a hajad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!