Undorító kezeim vanbak mit tegyek?
13éves lány vagyok, amióta az eszemet tudom ekcémám van. Sokat szenvedtem/szenvedek vele. Alig van gyógyszertári krém is ami segít. A többi testrészem rendszeres ápolással rendben van, de a kezeim olyanok mint egy felnőtté,öregé
Félek emiatt, amikor a suliban párostánc volt attól rettegtem hogy mikor jegyzi meg a partnerem hogy milyen a kezem, régen csúfoltak miatta
Sosem fogadtam el magam, néha egy szórnynek érzem magam, pláne amikor öntudatlanul éjjel néha véresre vakarom magam...
Mit csinálhatnék? Hogy fogadjam el? Attól félek hogy 1-2-3-sok év múlva emiatt nem lesz barátom.. Mert undorodni fognak tőlem a fiúk :( segítsetek!kérlek
Képek a kezemről
szerintem nem undorítóak.
De komolyan itt kérdezgetsz? Kérdezd kezelőorvosod. ;)
Már mindenféle krémet ajánlott, semelyik nem olyan különösen jó
Most egy van ami használ, de semmi más
Az az egy is ilyennek hagyja a kezem. A ráncokkal nem tud mit csinálbi
Még nem igazán v3gzek házimunkát,13vagyok
Csak mosogatok,de utána mindig bekenem a krzem, ablakot mosok szivaccsal stb... De takarításban direkt a vegyszermentes dolgokat végzem,portörlés,porszívózás..
Szerintem sem undorító.
Éjszakai vakarás ellen: este kend be vmi zsíros krémmel (sima kékdobozos nivea pl.) és húzz rá tiszta cérnakesztyűt. Ápol és véd :)
a tenyér rész tényleg nem túl szép,de a felsőrész az jónak tűnik.
olyant ajánlok,hogy valami szép részeddel terld el rólla a figyelmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!