Hogy szárítsam meg a hajam, hogy ne legyen vészesen hullámos/dús?
Figyelt kérdés
Amikor megszárítom a hajam leginkább egy oroszlánra hasonlítok. Amikor kivasalom akkor szép sima, de sok időt vesz igénybe hogy normálisan vasaljam ki. Viszont amikor anyum szárítja meg a hajam akkor egyáltalán nem dús, hanem sima. Pedig ugyan úgy csinálom. Ti hogy szárítjátok a hajatok?:)2014. ápr. 13. 17:58
1/3 anonim válasza:
Nagy körkefével szárítom, a hajszárítót mindig úgy tartom, hogy lefelé fújja a levegőt.
2/3 anonim válasza:
Én ha kifésülöm és megszárítom, akkor dús lesz, de egyenes. Ha meg nem fésülöm ki és nem is szárítom meg, csak egy picit akkor meg hullámos lesz, viszont lapos.+ korpás. Ezért én úgy szoktam, hogy miközben szárítom, rögtön vasalom is ;) 3 rétegbe fogod a hajad, és úgy praktikusabb plusz szerintem időt is spórolsz vele. Használj hővédőt és vizes tincset ne vasalj, mert az csak mégjobban tönkre teszi. Én heti egyszer mosok hajat, egyszer kivasalom és úgy marad egész héten. Nem érdemes naponta vasalni. A JÓL kivasalt haj, az bírja! Remélem segítettem azért valamit. Ja, és használj valami selymesítő balzsamot! Az is segít hogy ne legyen olyan dús.
3/3 anonim válasza:
Ha jól megtanulod egyenesre szárítani, nem kell vasalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!