Kinek milyen tapasztalata van arról a kozmetikusi arckezelésről, mikor kinyomkodják a pattanásokat?
Őszintén szólva, nekem eddig nem vált be, pedig voltam egy párszor és nem csak egy kozmetikusnál. Pedig még drága krémeket is tanácsoltak a bőrömre, az Effaclar termékcsaládot. Azóta is be van gyulladva az arcom és oldalt továbbra is kijönnek pattanások, pedig naponta kétszer is letisztítom,este és reggel,plusz a krémek. El vagyok keseredve.
A bőrgyógyászaton is többször voltam, de mindig olyan krémeket, szereket írtak, ami kiszárította az arcomat és ugyanúgy csúnya maradt az arcom.
Nem tudom, hogy már kihez,mihez menjek. :(
Akkor Neked nem elég a külső kezelés, gyógyszert kellene szedned. Nem tudom hány éves vagy, az én lányomnak (15 éves)is hasonló problémája van, egy hónapja kapott egy elég erős gyógyszert. A bőrgyógyász (magán) azt mondta genetikus probléma, nem elég a külső kezelés. Nála egy hónap után már kezd látszódni az eredmény, még nem múlt el de nem jön annyi új pati, de azért szükség van kozmetikusra is, aki időnként kitisztítja. A gyógyszeres kezelés kb 6 hónap, de a gyógyszert nem mindenki kaphatja, mert nagyon erős. Most fejből nem tudom a gyógyszer nevét, de ha érdekel majd megírhatom.
Az orvos egyébként a Mátyásföld Klinikán rendel, dr. Sthechlich Gábor megnézheted a neten, van video is a témáról.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!