Van valami praktika a szemüvegtől kidörzsölt, piros, véreres orra?
Nem tudom, én is nagyon régóta szemüveges vagyok, de nem sebesítette ki a papucs az orrnyergem sohasem... Lehet rosszul van beállítva, vagy másik keretet kéne nézned. Tudom, hogy ez most egy tök olcsó javaslat volt:/
Amúgy kenegesd Neogranormonnal, abból nagy bajod nem lehet, de ha folyamatos nyomásnak van kitéve szerintem nem fog egyhamar változni a helyzet.
Szemtengelyferdülésem van, és nagyon erős dioptriám, nem lehetne, és nem is akarnék kontaktlencsét, szeretem a szemüvegemet nagyon.
Ez régen nem mostani probléma. Kiskoromban sokszor eltörtem a szemüveg papucsát, és a szüleim nem tüsténtkedtek kicserélni, pótolni azt, holott van hogy itthon is megtudjuk csinálni. És az érdes felület anno nagyon kidörzsölte az orromat, vérzett is. Aztán meg a tornaórai balesetekről nem is beszélve. Szerintem ez nekem most már örökre ott marad, de szeretném valahogy enyhíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!